Logo
0763.267.775
Foraje puturi apa - Denisipari puturi apa
Cu o experienta de cel putin douazeci de ani va putem oferi cel mai bun raport calitate pret pentru foraje puturi si denisipari puturi apa
Home Servicii Piloni / Piloti forati

Piloni / Piloti forati

Review-uri 5.0 (4 review-uri) | Intrebari si raspunsuri (1 intrebari)

Piloni manuali de tip mecanizat sau semimecanizat

Destinatia pilonilor forati este aceea de sustinere partiala sau integrala a unei constructii. De asemenea, ei pot indeplini un rol pur decorativ, fiind dispusi in stanga si in dreapta unui pod sau pentru a marca intrarea unei cladiri, publice sau istorice.

De cele mai multe ori, structura pilonilor este data de betonul armat, de lemn sau de metal. Compania noastra detine o reputatie ireprosabila in realizarea pilonilor manuali, semimecanizati sau mecanizati in intregime, oferind preturi competitive si caracteristici adaptate pe cerintele fiecarui client in parte.

Pilotii, pe de alta parte, reprezinta elemente structurale care pot fi usor identificate prin raportul specific care il infatiseaza intre lungime si diametru. Fiind portiuni ingropate in sol, pilotii reusesc sa capteze din sarcina constructiei, transferand-o terenului.

Pilotii forati pot fi executati prin intermediul metodelor variate, cele mai cunoscute tehnici fiind urmatoarele: cu ajutorul utilajelor manuale, diametrul maxim care poate fi construit ajungand la 400 m; cu ajutorul celor semi – manuale, obtinandu-se adancimi de maximum 300 mm; cu aportul utilajelor mecanizate, unde rezultatele pot infatisa diametre si de 600 mm.

Fundarea pe piloti este o strategie pe care specialistii nostri o vor implementa daca se respecta doua conditii primordiale: adancime mare de fundare si o sarcina mult prea mare pe care constructia o exercita.

Preturi competitive pentru piloti forati

Ne propunem sa oferim preturi variate clientilor care apeleaza la gama noastra de piloni si piloti. Din dorinta de a raspunde afirmativ tuturor solicitarilor, incercam sa variem tehnologiile de executare, materialele si metodele de fixare in pamant, astfel incat fiecare client sa isi permita aceasta tehnica de fundare.

Din perspectiva materialelor, optiunile sunt trei la numar: beton armat sau precomprimat, metal sau lemn. Varietate exista si in cadrul procesului de infigere in pamant, unde specialistii nostri pot opta fie pentru vibropresare, fie pentru insurubare sau batere. Realizarea gaurii este si ea importanta pentru ca afecteaza aspectul ulterior al terenului din imprejurimi.

Diametre diferite piloni forati

Firma noastra executa piloni si piloti cu diametre variate, cuprinse in intervalul 125 – 1500 mm, astfel incat sa coincida tuturor solicitarilor. Sectiunea transversala reprezinta si ea un parametru variabil la structura unui pilon. Exista tipare care isi pastreaza sectiunea transversala constanta, dar si modele la care ea poate varia atat pe lungime, cat si la baza pilotului.

Verticali sau inclinati, de indesare sau de dislocuire, acestia reprezinta structuri importante de care clientul nostru are nevoie, iar din aceasta cauza ne propunem sa folosim materiale calitative in procesul de realizare, mai ales ca fundarile cu ajutorul pilotilor se efectueaza pe terenurile capricioase.

Clasificarea pilotilor forati

Exista doua categorii principale de piloti. Cei care se identifica in limbajul de specialitate sub denumirea de purtatori pe varf, respectiv pilotii flotanti. Aceasta clasificare este efectuata pe baza unui concept fizic, reprezentat de modul in care se transmite incarcarea axiala in structura litologica.

Cei purtatori pe varf penetreaza solurile nisipoase, stancoase sau argiloase prin intermediul varfului. Varfurile pilotilor flotanti, pe de alta parte, isi exercita presiunea asupra straturilor compresibile. Compania noastra va ofera modele prefabricate, dar si versiuni executate pe loc. Cele din prima categorie sunt realizate din lemn, metal sau beton, in timp ce in a doua categorie predomina betonul turnat pe loc.

piloti forati, micropiloti, piloni de sustinere
Doar in luna Aprilie beneficiezi de denisiparea putului gratuit pentru orice lucrare de foraje puturi contractata.
Pentru restul serviciilor te asteptam cu oferte de - 15%

Review-uri

(4 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
5.0 (4 review-uri)
5 stele
(4)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota
Bogdan 14.08.2019
Excelent
Piloti forati Giurgiu
Piloti forati cu aceasta firma in Giurgiu...Recomand
Florin 08.04.2019
Excelent
Piloti forati Constanta
Piloti forati la 6 metrii cu diametru de 420 mm in Constanta. Foarte multumiti
Ing Cristian 05.04.2019
Excelent
Piloti forati Bustuchin Jud Gorj
501 piloti forati in Bustuchin Jud Gorj. Scriu acest reviw pentru ca a fost singura societate care a putut venii cu o solutie tehnica pentru executia acestor piloti in conditii foarte dificile de teren (teren in panta) Felicitari domnului Florin si multumim. Recomand cu caldura.
Dragos 05.04.2019
Excelent
Piloti forati Plopu Prahova
Am executat pilotii forati pentru podetul pietonal din Plopu Prahova cu aceasta firma. Lucrare executata cu un maxim de profesionalism. Foarte multumiti. Recomandam

Intrebari si raspunsuri

(1 intrebari) Adauga intrebare
anghel mariana 19.07.2019
•Fundatii indirecte ( piloti forati cu diametrul 1,5m si lungimi de 30,00m), clasa C25/30,
 
Foraje si denisipari
Oferta pentru piloti forati v-a fost trimisa pe email