Logo
0763.267.775
Foraje puturi apa - Denisipari puturi apa
Cu o experienta de cel putin douazeci de ani va putem oferi cel mai bun raport calitate pret pentru foraje puturi si denisipari puturi apa
Home Servicii Denisipari Puturi De Medie Adancime

Denisipari Puturi De Medie Adancime

Review-uri 5.0 (4 review-uri) | Intrebari si raspunsuri (3 intrebari)

Denisipam orice put de dimensiune medie, oriunde in tara!

Procesul de denisipare a puturilor de adancime medie, la fel ca in cazul celorlalte variatii de adancimi, se datoreaza acumularilor de nisip din interiorul unui foraj. Aceste acumulari rareori apar pe cale naturala, de cele mai multe ori se datoreaza forajelor care nu au fost executate intr-o maniera corespunzatoare, prea fortata, ce a dus la sfaramarea rocilor si formarea nisipului. De asemenea, si extragerea apei cu ajutorul unei pompe care are o putere mai mare decat cea necesara poate fi o cauza, deoarece acea putere poate fi suficienta pentru ridicarea nisipului ce ulterior ar ajunge in apa.

Adancimea putului nu are un impact deosebit de important asupra lucrarilor de denisipare, ci mai degraba asupra pompei si chiar a aparatelor electrice ce se ocupa in mod special cu distributia resurselor pe baza de apa in locuinta, precum centralele termice ce au ca agent termic apa calda sau boilerele. Adancimea medie solicita mai multa putere din partea motorului hidroforului si mai mult timp de functionare. In mod evident, gradul de uzura este mai ridicat.

Pentru a scapa cel putin de una dintre aceste probleme, folosim serviciile de denisipare in avantajul nostru, eliminand astfel un element important ce ar putea ingreuna extragerea apei, mai precis nisipul.

denisipari putui medie adancime, denisipare foraje, curatat foraj
Doar in luna Iulie beneficiezi de denisiparea putului gratuit pentru orice lucrare de foraje puturi contractata.
Pentru restul serviciilor te asteptam cu oferte de - 15%

Review-uri

(4 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
5.0 (4 review-uri)
5 stele
(4)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota
Radu 04.09.2019
Excelent
Denisipare foraj de medie adancime Snagov Ilfov
Denisipat foraj 65 m adancime in Snagov Ilfov..Recomand
Ilie 14.08.2019
Excelent
Denisipare put de medie adancime Potcoava Olt
Denisipat put de 60 m in Potcoava Olt + schimbat pompa la recomandarea lor, pompa mea se pare ca era prea puternica ca debit, se pare ca au avut dreptate, dupa denisipare si schimbarea pompei nu mai am probleme...Multumit si recomand
Cristi 08.04.2019
Excelent
Denisipare put Buftea Ilfov
Denisipare put in Buftea Ilfov de 61 metrii. Foarte multumit.
George 05.04.2019
Excelent
Denisipare put de medie adancime Pipera Ilfov
Inainte sa fac cu aceasta firma denisiparea la putul meu de 52 metrii din Pipera, am mai apelat la serviciile altora. Practic cu cealalta firma mi-am cheltuit banii degeaba...putul avea nisip la 2 zile dupa interventia de denisipare. Am apelat si la Florin. A venit ..mi-a denisipat putul...a durat cam 4 ore (cam dublu ca timp decat interventia cu prima echipa)...mi-a predat putul cu apa limpede, le-am solicitat schibarea filtrelor din casa...erau pregatiti cu scule de interventii si mai ample:) Una peste alta...foarte multumit. Recomand si cu siguranta o sa tin legatura cu ei.

Intrebari si raspunsuri

(3 intrebari) Adauga intrebare
Nastasie Doru 11.09.2019
Buna ziua, pentru un put in Craiova doresc sa fac o desnisipare deoare am dupa ce in vara asta am umblat la pompa si am schimabat teava de 25mm cu una de 32mm imi scoate apa cu nisip, cam o lingurita la 1mc. Mentionez ca forajul are 55m, filtrele sunt intre 45-50, pompa cam la 43-44m, iar undeva la 45m este un blocaj in tub probabil de la un manson de furtun pe care -am pus in jurul fostei pompe cu vibratii. Ultima desnisipare am fact-o acum trei ani, cand am pus in functie o pompa noua Pedrollo 4block 2/13, iar atunci nu s-a putut cobora cu tuburile de desnisipare sub 45m.
 
Foraje si denisipari
Oferta pentru denisiparea unui put de medie adancime v-a fost trimisa pe email
MARINELA ALEXANDRU 15.07.2019
As dori un pret pentru curatarea unei fantani sat Cuza Voda ,Com Popricani IASI
 
Foraje si denisipari
Oferta pentru denisipare v-a fost trimisa pe email
Vlad 08.04.2019
Am un foraj de 48 metrii in Bucuresti care de aproximativ 5 zile imi infunda filtrele. Se poate executa o denisipare?...Un pret estimativ si o durata de executie?...Ms
 
Foraje si denisipari
Toate datele necesare denisiparii v-au fost trimise pe email