Logo
0763.267.775
Foraje puturi apa - Denisipari puturi apa
Cu o experienta de cel putin douazeci de ani va putem oferi cel mai bun raport calitate pret pentru foraje puturi si denisipari puturi apa
Home Servicii Foraje puturi

Foraje puturi

Review-uri 4.8 (4 review-uri) | Intrebari si raspunsuri (1 intrebari)

Foraje puturi uscate (actionare manual /semimecanic) sau foraje puturi cu circulatie de fluid de foraj (electric/hidraulic)

Forajele pot fi de mai multe feluri:

Foraje puturi apa de mica adancime
Foraje puturi apa de medie adancime
Foraje puturi apa de mare adancime
Foraje puturi pentru epuisment
Foraje puturi de monitorizare
Foraje pentru piloti forati
Foraje uscate
Foraje electrice sau hidraulice

Forajele, in functie de necesitati se pot fora pentru uz casnic, pentru apa potabila, pentru irigatii sau in uz industrial. Aceste foraje pot avea adancimi cuprinse intre 1 si 250 metrii (adancimea maxima la care poate fora societatea noastra) si pot avea debite cuprinse intre 1 si 100 mc/h, in functie de zona si de adancimea la care se executa forajul.

Lucrarile de forare puturi se realizeaza atat in scop casnic, pentru gradina sau locuinta dumneavoastra, cat si in scop industrial, pentru afacerea pe care o detineti. Alimentarea cu apa este asigurata de puturile de mica, medie sau mare adancime, forate in zona respectiva. Compania noastra executa lucrari de forare de mai multe tipuri. Printre acestea se numara cele de suprafata si cele din subteran, foraje geotehnice si cele speciale.

Utilajele folosite pot fi de mai multe feluri:
Utilaje actionate manual – Sunt utilaje care la prima vedere pot fi considerate primitive, dar care sunt foarte eficiente in cazul forajelor de mica adancime. Cu acest tip de utilaj de exemplu se poate executa un put la 20 metrii adancime intr-o singura zi.
Utilaje semi-mecanice – Sunt utilaje care imbina un motor electric cu forta umana si coloane metalice de protectie. Cu acest tip de utilaj se poate fora pana la aproximativ 50 de metrii adancime in circa 4 zile.
Utilaje electrice/hidraulice – Sunt utilaje cu angrenare electrica sau hidraulica, automatizate, care necesita doar asistenta umana. Cu acest tip de utilaj se poate fora pana la adancimi de aproximativ 250 metrii. Acest tip de utilaj lucreaza cu circulatie de fluid de foraj.

Alegerea utilajului in functie de sol:
In functie de necesitatile specifice si de tipul de sol din zona respectiva, echipa de profesionisti stabileste tipul de foraj ce urmeaza a fi executat. Din punct de vedere al costurilor, cele mai accesibile sunt cele de mica adancime, destinate alimentarii cu apa pentru casa sau gradina dumneavoastra. In cazul in care administrati o afacere, compania noastra va recomanda sa executati o lucrare de foraje puturi de adancime medie si mare.

In acest caz, nevoile cresc odata cu numarul de angajati si de servicii pe care le prestati, astfel ca aveti nevoie de o cantitate mai mare de apa. Durata executiei este influentata in mod direct de dificultatea procedurii. Astfel, pentru cele de mica adancime, lucrarile vor fi executate intr-o singura zi, in timp ce pentru cele de adancime medie, in maxim o saptamana. Compania va asigura de profesionalismul caracteristic si intervine cu echipamente speciale, cu ajutorul carora executa aceste lucrari.

Pozitionarea forajului

Inainte de initierea lucrarilor, este necesara o analiza a solului din acea zona pentru stabilirea solutiei ideale. Putul trebuie sa fie pozitionat pe spatiul legal, detinut de beneficiar. Acesta trebuie sa permita accesul la put pentru efectuarea lucrarilor de mentenanta. Echipa care realizeaza lucrarea va pozitiona in apropierea putului si un element numit batal, a carui marime este direct proportionala cu adancimea forajului. Printre recomandarile noastre se numara amplasarea putului in vale pentru ca procentul de straturi acvifere este mai mare. Acesta trebuie sa fie amplasat cat mai departe de toalete pentru a evita eventualele infiltrarii.

Utilaje si materiale

Materialul cel mai des utilizat este bentonita, care este utilizata pentru a prepara fluidul si pentru a determina vascozitatea. Acest material este combinat in mod obisnuit cu apa, insa in anumite situatii, el poate fi combinat si cu ciment. Filtrul utilizat este realizat din PVC, iar pietrisul este si el indispensabil. In ceea ce priveste utilajele, diversitatea este mare, insa compania noastra activeaza numai cu masini profesionale, cu ajutorul carora reuseste sa indeplineasca misiunea de forare a unui put intr-un timp foarte scurt. Calitatea serviciilor noastre rezida in forta de munca specializata si aparatura si echipamente de ultima generatie.

Adancimea forajului

Aceasta este determinata in primul rand de necesitati si de debitul pe care clientul isi propune sa il obtina. Dupa o analiza amanuntita a nevoilor, acesta hotaraste care este cantitatea de apa necesara si, pe baza acestor factori stabileste decizia de achizitie a serviciului respectiv. De asemenea, tipul forajului este limitat si de straturile acvifere din zona. In cazul in care acestea se afla la adancimi prea mari, atunci sa vor executa puturi de mare adancime. In ceea ce priveste diametrul forajului, acesta este stabilit in functie de debitul pe care clientul doreste sa il obtina.

foraje puturi apa, puturi forate, preturi foraje
Doar in luna Iulie beneficiezi de denisiparea putului gratuit pentru orice lucrare de foraje puturi contractata.
Pentru restul serviciilor te asteptam cu oferte de - 15%

Review-uri

(4 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
4.8 (4 review-uri)
5 stele
(3)
4 stele
(1)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota
Dragos 04.09.2019
Excelent
Foraje puturi de mica adancime Sat Petresti, Comuna Corbeanca Ilfov
Scriu acest review cred ca mai mult din frustrare. Sunt constructor si aveam o colaborare cu niste baieti pentru executia de puturi. Toate bune pana cand in Corbeanca, la un triplex mi-au facut 3 puturi de mica adancime. Cand le-am probat niciunul nu tinea apa cu o pompa de 2 mc/h mai mult de 10 min. Am dat din intamplare de firma care detine acest site. Mi-a forat un put la 34 m adancime si a doua zi nu i-am mai gasit in curte. I-am sunat sa le cer explicatii (intelegerea fiind sa le execute toate 3 forajele). Raspunsul lor a fost ca au forat pana la 34 m si nu au gasit nicio panza freatica, prin urmare in urma probelor facute de ei putul avea cam 1800 l dupa care seca (~40 m de pompare). Nu mi-au cerut bani pentru put, incredibil dpmdv. L-am chemat pe seful lor, am facut proba si intradevar putul tine apa 40 m. eu sunt multumit, alternativa fiind forajele executate cu "ceilalti" care au executat primele 3 puturi si apa tinea doar 10 min. Nu am facut asta niciodata...ma refer sa scriu review-uri pentru nimic...dar ei m-au impresionat pozitiv prin corectitudine, perseverenta, seriozitate, promtitudine. RESPECT PS: Le-am executat toate 3 cu aceasta firma...multumit de rezultatul final.
Ungureanu George 14.08.2019
Bun
Foraj Put Moara Vlasiei Ilfov
Forat put la 65 m adancime. Multumit de rezultat dar acord numai 4 stele datorita faptului ca su intarziat lucrarea 2 zile datorita geologului cu care colaboreaza...una peste alta sunt multumit.
Bogdan 08.04.2019
Excelent
Foraj put Jilava
Foraj executat cu aceasta firma de care sunt pe deplin multumit. Recomand
Marius 05.04.2019
Excelent
Puturi absorbante Corbeanca Ilfov pentru pompe de caldura.
Am o pompa de caldura sistem apa-apa cu put de extractie la 50 m si put absorbant la 37 m. Nu mai functiona sistemul, putul absorband refuland...nu mai avea capacitate de preluare a apei. Am apelat la serviciile acestei firme si va pot spune ca sa executat o lucrare profesionala din toate punctele de vedere. Mi-au facut 2 puturi absorbante la 20 m adancime, legate intre ele, bransament...mi-au montat 2 camine de vizitare de 40 x40 cu capac...practic nu se cunoaste ca sa lucrat in curte...Recomand cu drag.

Intrebari si raspunsuri

(1 intrebari) Adauga intrebare
Marius 08.04.2019
Forati puturi si in Crevedia Judetul Dambovita?
 
Foraje si denisipari
Da, foram puturi in Dambovita