Logo
0763.267.775
Foraje puturi apa - Denisipari puturi apa
Cu o experienta de cel putin douazeci de ani va putem oferi cel mai bun raport calitate pret pentru foraje puturi si denisipari puturi apa
Home Servicii Foraje De Mica Adancime

Foraje De Mica Adancime

Review-uri 5.0 (3 review-uri) | Intrebari si raspunsuri (5 intrebari)

Foraje pentru puturi de mica adancime cu echipamente performante

Este un tip de foraj uscat, care se executa in special prin echipamente cu tehnica manuala la adancimi cuprinse intre 5 si 35 de metri. Aceste masuratori sunt influentate de aspectele caracteristice ale solului dintr-o anumita zona, structura acestuia determinand atat metoda de forare, cat si tipul de foraj sau calitatea putului.

Specialistii din echipa noastra efectueaza operatiunea de forare puturi in urma unor investigatii teritoriale, care le ofera datele necesare pentru realizarea cu succes a unui proiect, indiferent de scopul alimentarii cu apa.

Prin foraje de mica adancime se urmareste sustragerea reurselor de apa din primul strat acvifer si poate genera un debit de pana la aproximativ 3000 de litri extrasi pe ora. Deoarece exista riscul ca apa de la un nivel superior al panzei freatice sa contina in compozitia sa anumiti factori daunatori, precum sedimente, nitrati si nitriti sau chiar micro organisme, echipa noastra va efectua o analiza teritoriala, astfel incat sa ofere fiecarui client cea mai buna solutie de foraj la mica adancime.

De asemenea, echipamentul nostru modern ofera posibilitatea unor rezultate optime, mentionand ca aceasta tehnica de forare la adancime mica este specifica pentru irigatii sau pentru alimentarea cu apa a gospodariilor.

Materiale folosite puturi forate

Profesionistii din echipa noastra garanteaza pentru tubulatura de PVC tip VALPLAST cu un diametru de 125-315 mm, ce se remarca prin rezistenta mecanica si prin flexibilitate la presiunea exterioara pe care o exercita pamantul in jurul unui foraj. De asemenea, dotarea unui foraj de mica adancime cu pompe sau cu hidrofor sub nivelul maxim al debitului, pe care il poate genera un astfel de put, reprezinta o aplicare corecta in conformitate cu standardele.

Utilajele din dotare sunt practice si usor de manipulat manual, avand componente ce permit demontarea intr-un timp scurt. De asemenea, sunt comod de transportat si permit o mobilitate crescuta in teritoriul de lucru.

Conditii litologice

Potentialul hidrologic al fiecarei zone faciliteaza forarea de puturi la diverse adancimi. Pentru un foraj de mica adancime, in functie de aceste date ale hartii hidrografice, manevra efectuata are ca scop alimentarea cu apa potabila in cele mai avantajoase conditii.

Impachetarea cu margaritar a tubulaturii este posibila doar in conditiile in care aria geografica permite. Existenta unor particularitati geologice predominant sedimentare, in care exista riscul ridicat de infiltrare a granulelor fine de nisip in filtre si in compozitia putului, denota o investitie riscanta. Prin urmare, opinia unei echipe de specialisti este importanta pentru a evita astfel de probleme si pentru a oferi solutiile cele mai bune.

Beneficii foraje puturi

Timpul de executie este redus la aproape o zi, generand costuri scazute si avantajoase cu rezultate pe o perioada foarte indelungata de timp. Manevrarea manuala a utilajelor si saparea in straturile superioare ale solului permit vizibilitatea asupra compozitiei acestuia, dar si asupra cantitatii de formatiuni sedimentare din panza freatica.

Rezultatele, chiar si pentru accesul la un strat superior al panzei freatice, trebuie sa fie apa potabila limpede, la temperaturi optime, intre 7-12 grade, cu o formula limpede incolora, care nu emana niciun miros si care are un gust neutru, ce permite sa fie consumata.

Realizarea unor sisteme complexe de alimentare cu apa ne recomanda ca profesionisti.

foraje puturi manual, forari puturi apa, foraje puturi apa profesionale, sapat fantani pret
Doar in luna Mai beneficiezi de denisiparea putului gratuit pentru orice lucrare de foraje puturi contractata.
Pentru restul serviciilor te asteptam cu oferte de - 15%

Review-uri

(3 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
5.0 (3 review-uri)
5 stele
(3)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota
Iulian 14.08.2019
Excelent
Foraj put de mica adancime Catunu Dambovita
Foraj put de mica adancime in Catunu Dambovita la 13 m adancipe cu teava pvc 315. Executat in 4 ore, promti si seriosi...recomand
Vlad 08.04.2019
Excelent
Foraj put Insuratei Braila
Put forat la Insuratei judetul Braila. Foarte multumiti
Marius 05.04.2019
Excelent
Foraj Crevedia Mare
Am executat cu aceasta firma un put de 28 metrii adancime in Crevedia Mare Jud Giurgiu. Lucrarea am facut-o cu aceasta firma , fiindu-mi recomandata de un vecin. Lucrare executata intr-o singura zi. Foarte multumit. Recomand cu caldura.

Intrebari si raspunsuri

(5 intrebari) Adauga intrebare
filiche eugen 22.07.2019
Sunt din Barlad si ma intereseaza pretul pe metru de foraj pentru apa cu toate cheltuiele aferente
 
Foraje si denisipari
Oferta pentru foraj put in Barlad v-a fost trimisa pe email
Lep?datu Doric? 10.07.2019
Buna seara vă rog să-mi spuneți dacă puteți fora un puț de apă în comuna Vidra jud Vrancea adîncime 20sau până la găsirea apei.va mulțumesc
 
Foraje si denisipari
Da se poate
Panzaru Valentin 09.04.2019
As dori să știu cât m-ar costa o forare pana-n 10 m? in Bacău mai exact în spate la Selgros.Va mulțumesc.
 
Foraje si denisipari
Oferta pentru forarea putului v-a fost trimisa pe email
NIcolae Badea 09.04.2019
Buna ziua vreau sa fac si eu o fantana cu diametru mic in jur de 30 cm si care sa ajunga in a doua panza freatica, cred ca si adancime undeva pe la 20-25 metri. fantana va fi in localitatea tatarani jud prahova. cat ar costa aceasta lucrare si ce materiale presupune, ele vin achizitionate de dumneavoastra si se reflecta in pretu; final sau le aduc eu. multumesc
 
Foraje si denisipari
Oferta pentru adancirea fantanii v-a fost trimisa pe email
Marius 08.04.2019
Forati puturi de mica adancime si in Otopeni Ilfov?
 
Foraje si denisipari
Putem fora la orice adancime in Otopeni