Logo
0763.267.775
Foraje puturi apa - Denisipari puturi apa
Cu o experienta de cel putin douazeci de ani va putem oferi cel mai bun raport calitate pret pentru foraje puturi si denisipari puturi apa
Home Servicii Camine De Vizitare

Camine De Vizitare

Review-uri 5.0 (3 review-uri) | Intrebari si raspunsuri (0 intrebari)

Solutii pentru hidrofoare si pompe submersibile

Scopul fundamental al caminelor de vizitare este acela de a depozita hidroforul sau pompa submersibila – dispozitive care fac parte din gama echipamentelor conexe unui foraj.

Cu un dublu rol, estetic si protectiv, caminul de vizitare poate fi realizat din numeroase materiale, cele mai cunoscute fiind caramida, bca-ul, betonul armat sau PVC-ul.

Ele pot fi realizate de catre specialisti sau pot fi achizitionate direct de la producatori in functie de dimensiunile hidroforului sau ale pompei.

Compania noastra isi propune sa configureze camine de vizitare personalizate, realizate la cerere. Din punct de vedere material, ele pot fi structurate si finisate cu ajutorul materialelor oferite de clienti, sau cu acelea achizitionate de catre echipa noastra.

Caminele realizate sunt izolate din doua puncte de vedere, atat hidrologic, cat si termic, fiind gandite astfel incat sa reziste inghetului si inundatiilor. Singura parte a caminului de vizitare care ii este vizibila celui ce il acceseaza este capacul, structura corpului fiind incapsulata sub limita de inghet a solului.

Fiecare camin in parte realizat de echipa noastra este prevazut cu acest capac, dar si cu o scara fixa montata la interior, astfel incat sa faciliteze accesul.

Camine De Vizitare Structura din beton

Cu o sectiune rectangulara sau cilindrica, acest camin de vizitare reprezinta o solutie sigura si accesibila pentru clientul cunoscator. Incinta inchisa a acestuia este utila pentru protejarea hidroforului sau a pompei submersibile, independent de conditiile meteorologice.

Fiecare model este finisat cu un capac mobil, care poate fi inlaturat pentru a analiza functionalitatea echipamentului gazduit la interior. Preturile propuse de firma noastra sunt unele competitive, gandite astfel incat sa satisfaca nevoile proprietarului autohton. Personalul care se ocupa de manipularea caminelor de vizitare fabricate din beton este unul instruit, care tine cont de faptul ca ele pot fi ridicate doar pe verticala, si nu oblic.

Camine De Vizitare Structura din PVC

Formele cilindrice si cele dreptunghiulare sunt identificatorii pentru structurile de depozitare a hidrofoarelor si pompelor submersibile realizate din PVC. Firma noastra nu se ocupa de fabricarea directa a modelelor din PVC, acestea fiind achizitionate din comert, urmarind cel mai echilibrat raport intre calitate si pret.

Din acest punct de vedere, reprezentam un intermediar important pentru client, oferindu-i toate informatiile necesare pentru investitia intr-un camin de vizitare durabil si calitativ. In egala masura hidroizolate si termoizolate, ele prezinta cele trei componente clasice: corp, capac si scara, in functie de preferinte echipamentele fiind dotate si cu plasa impotriva insectelor.

Camine De Vizitare Structura din caramida / bca

Fiind un material caracterizat de o structura poroasa, BCA-ul este o recomandare excelenta pentru fabricarea caminelor de vizitare pentru pompele submersibile si pentru hidrofoarele moderne. De asemenea, structurile din BCA sunt recunoscute pentru proprietatile lor ignifuge, rezistenta la foc ajungand in anumite situatii si la sase ore.

Va recomandam bca-ul daca doriti o structura usoara, realizarea caminului fiind posibila intr-un interval de timp injumatatit, comparativ cu restul materialelor. Caramida este, de asemenea, o alta sugestie a specialistilor nostri, compozitia sa predominant argiloasa si nisipoasa favorizand obtinerea unui grad optim de termoizolare, impiedicand igrasia si mucegaiul.

camine de vizitare, preturi camine de vizitare
Doar in luna Aprilie beneficiezi de denisiparea putului gratuit pentru orice lucrare de foraje puturi contractata.
Pentru restul serviciilor te asteptam cu oferte de - 15%

Review-uri

(3 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
5.0 (3 review-uri)
5 stele
(3)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota
Petre 14.08.2019
Excelent
Camin de vizitare PVC Crevedia Dambovita
La recomandarea lor am montat un camin din PVC..sceptic la inceput..dar multumit acum (scriu acest review dupa 3 luni de la executie)...Crevedia Dambovita
Dumitru 08.04.2019
Excelent
Camin de vizitare beton armat Otopeni Ilfov
Recomand
Marian 05.04.2019
Excelent
Camin vizitare put apa Saftica Ilfov
Executat o lucrare cu aceasta firma de care sunt foarte multumit. Camin din beton armat executat in 2 zile. Recomand

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare